Serre als werkruimte

  15-06-2023  

Serre als werkruimte r is een mooie serre gebouwd, wat ik gebruik als mijn werkruimte. Een prachtige ruimte waar ik een mooie bloemenstal maak en vandaar uit de boeketten voor Primera maak en natuurlijk alle bestellingen. Super trots op het resultaat. Meerdere keren per week komen de verse bloemen binnen. Ik werk graag met bloemen van het seizoen.   

Lees meer

Partner van uitvaartbloemist In Memoriam voor Friesland

  Trijnie     19-03-2020  

Partner van uitvaartbloemist In Memoriam voor Friesland In verdrietige tijden kunt u thuis in alle rust het Afscheids bloemwerk uitzoeken. Ik heb een eigen voorbeeldboek en ook het boek van Uitvaartbloemist In Memoriam. Hier ben ik partner van voor Friesland. Veel is mogelijk, ook een persoonlijk object toevoegen, of de lievelings bloemen. De voorbeeld stukken altijd aangepast worden naar uw eigen wensen.  Ik kom graag bij u thuis om het in alle rust te bespreken. U kunt het via de site van uitvaartbloemist in memoriam  www.uitvaartbloemistinmemoriam.nl  recchtstreeks bestellen.                       Met de kracht van bloemen, liefde en troost, iets moois maken naar uw wensen, is voor mij dankbaar om te mogen doen.  

Lees meer

Afscheidsbloemwerk en Boeketten

  Trijnie Bultstra     08-09-2019  

Dagelijks worden er verse boeketten geleverd bij de Primera in St. Annaparochie. Er is een ruime keuze  met de bloemen van het seizoen. Wist u dat u ook bij de Primera bloemen kunt bestellen  naar eigen wensen en u kunt ze daar ophalen of wij bezorgen ze in de regio (zelf) of landelijk (via collega bloemisten) u kunt ook bellen   06 287 52952            webwinkel   www.zininbloemen.nl                      mail   trijnie@zininbloemen.nl Ik ga me verder specialiseren in afscheids bloemwerk en ben voor Friesland partner geworden van www.uitvaartbloemistinmemoriam.nl Ik kom graag bij u thuis en heb voorbeeld boeken mee. en u kunt ook online bestellen.  'Met de kracht van bloemen, liefde en troost,...

Lees meer